Zwijgen is goud - Ellen Jansegers

Download Zwijgen is goud in pdf gratis

Je staat op het punt om Zwijgen is goud in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Ellen Jansegers dat is gepubliceerd op 2022-04-04. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789464102291. Het heeft 288 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Razend interessant boek over een populair onderwerp

Zowat een derde tot de helft van de wereldbevolking is in min of meerdere mate introvert. Maar wat wil dat concreet zeggen? In Zwijgen is goud belicht Ellen Jansegers alle aspecten van introversie. Wat het precies betekent, hoe het begrip is ontstaan, wat het met de hersenen doet en welke impact het heeft op relaties, werk en opvoeding. Ze gaat daarbij in tegen alle clichés en roept op om eindelijk de positieve kanten van introversie te erkennen. Ellen Jansegers wisselt theoretische inzichten af met persoonlijke anekdotes en getuigenissen van meer en minder bekende introverten, zoals premier Alexander De Croo, Sam De Bruyn, Stephanie Coorevits en prof. Stijn Baert.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Zwijgen is goud"
Auteur van het boek: Ellen Jansegers
ISBN: 9789464102291
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 288
Datum van uitgave: 2022-04-04
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Zwijgen is goud full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Zwijgen is goud epub, download Zwijgen is goud pdf gratis, download Zwijgen is goud zonder registratie, Zwijgen is goud volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir