ZielsGelukkig - Marie-Claire van der Bruggen

Download ZielsGelukkig in pdf gratis

Je staat op het punt om ZielsGelukkig in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Marie-Claire van der Bruggen dat is gepubliceerd op 2011-04-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789085708063. Het heeft 109 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Marie-Claire van der Bruggen (1969) is auteur van twee bestsellers: Het sprookje van de dood en De dag waarop mijn vader een Engel werd. Beide boeken zijn gecentreerd rond de thema’s: wie ben je werkelijk en waar kom je vandaan en wat gebeurt er tijdens het stervensproces en na de dood. Deze thema’s lopen als een rode draad door haar boeken. Zo ook door ZielsGelukkig.
De ik-figuur beseft dat zij niet echt van haar leven hier op aarde kan genieten en dat gaat haar steeds meer tegenstaan. Temeer omdat zij het gevoel heeft meer te zijn dan alleen maar een lichaam. Langzaam maar zeker komt de herinnering naar boven aan wie zij werkelijk is en waar zij eigenlijk vandaan komt. Dit besef veroorzaakt heimwee en maakt het leven op aarde nog moeilijker.
De ik-figuur maakt een lange wandeling rond een bosvijver en ontmoet daar een aantal figuren – engelen en gidsen - die haar stuk voor stuk advies geven over hoe zij haar leven op aarde gelukkiger en aangenamer kan maken tot het moment waarop zij naar Huis gaat.
Dat zijn wijze lessen. Niet alleen voor de ik-figuur, maar voor iedereen die op dezelfde zoektocht is en met dezelfde vragen worstelt. Als je ernaar streeft om de adviezen in praktijk te brengen, dan kun je het hoogste doel op aarde bereiken: ZielsGelukkig zijn. Dan creëer je Thuis op aarde.
Want er is maar één iemand hier op aarde verantwoordelijk voor jouw geluk en dat ben je zelf.
ZielsGelukkig geeft aan de hand van een aantal kernbegrippen een heel andere kijk op leven, sterven en dood. Het is een troostrijk boek met wijze lessen voor het eigen geluk.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "ZielsGelukkig"
Auteur van het boek: Marie-Claire van der Bruggen
ISBN: 9789085708063
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 109
Datum van uitgave: 2011-04-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om ZielsGelukkig full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
ZielsGelukkig epub, download ZielsGelukkig pdf gratis, download ZielsGelukkig zonder registratie, ZielsGelukkig volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir