Zelfverwoestingsboek -

Download Zelfverwoestingsboek in pdf gratis

Je staat op het punt om Zelfverwoestingsboek in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2019-06-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789492478917. Het heeft 142 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Nooit zijn er zo veel boeken, cursussen, YouTube-video’s en Ted Talks geweest die ons vertellen hoe we een betere versie worden van onszelf: gezonder, gelukkiger, slanker en succesvoller.
Als we maar ons huis opruimen, mediteren, falen als les zien, problemen als uitdagingen, in het nu leven en geen fuck geven, komt alles goed. We geloven het, kopen het, proberen het: de zelfhulpindustrie is een van de grootste industrieën ter wereld.
Maar ondertussen lijden steeds meer mensen aan depressies, angststoornissen en burn-outs, het medicijngebruik neemt explosief toe. Waarom? Omdat we nog steeds denken dat er iets mis is met ons, dat wij degenen zijn die moeten veranderen. Maar wat als de zelfhulpindustrie geen medicijn is, maar onderdeel van de kwaal?
Dit zelfverwoestingsboek is een oproep om de teugels te laten vieren, om strengheid te vervangen voor vergevingsgezindheid, om te falen, ongezond en lelijk te zijn, om af te wijken van de norm, ongegeneerd lief te hebben en om uiteindelijk, op die manier, jezelf te bevrijden.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Zelfverwoestingsboek"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789492478917
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 142
Datum van uitgave: 2019-06-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Zelfverwoestingsboek full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Zelfverwoestingsboek epub, download Zelfverwoestingsboek pdf gratis, download Zelfverwoestingsboek zonder registratie, Zelfverwoestingsboek volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir