Zaaien met toekomst - Perrine Hervé-Gruyer

Download Zaaien met toekomst in pdf gratis

Je staat op het punt om Zaaien met toekomst in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Perrine Hervé-Gruyer dat is gepubliceerd op 2019-02-08. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789062240418. Het heeft 300 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Charles en Perrine Hervé waren beiden geen boer, maar zeeman respectivelijk jurist. Hun passie voor een leven in contact met de natuur en het platteland zette hen op het spoor van permacultuur, microtuinderij wat leidde tot La Ferme du Bec Hellouin in Normandië. In tien jaar tijd creëerden zij, al pionerend en onderzoekend, een bloeiend boerenbedrijf, en jaarlijks trekken ze vele belangstellende bezoekers. De boerderij heeft ook de belangstelling van onderzoeksschool INSEAD getrokken en er loopt een landbouwkundig onderzoeksprogramma. Charles en Perrine hebben op hun boerderij de beste tradities en technieken gecombineerd, puttend uit brede reiservaring en grote belezenheid. Tegelijkertijd verdiepten zij zich ook theoretisch, wat context en visie opleverde. Die combinatie vind je terug in dit boek. Een mix van boerenverstand, theorie en antroplogie plus memoires en reisverhalen maken dit boek Zaaien met toekomst tot een vlot leesbaar, meeslepend en inspirerend verhaal.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Zaaien met toekomst"
Auteur van het boek: Perrine Hervé-Gruyer
ISBN: 9789062240418
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 300
Datum van uitgave: 2019-02-08
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Zaaien met toekomst full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Zaaien met toekomst epub, download Zaaien met toekomst pdf gratis, download Zaaien met toekomst zonder registratie, Zaaien met toekomst volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir