Wij waren, ik ben - Israel van Dorsten

Download Wij waren, ik ben in pdf gratis

Je staat op het punt om Wij waren, ik ben in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Israel van Dorsten dat is gepubliceerd op 2022-10-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789493304239. Het heeft 304 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

GENOMINEERD VOOR DE NS PUBLIEKSPRIJS 2023 Op zondag 13 oktober 2019 verliet ik de boerderij waar ik jarenlang vastzat en stapte een café in Ruinerwold binnen. Op dat moment maakte ik me definitief los uit de geloofswereld van mijn vader, die mij vijfentwintig jaar lang in zijn macht had. In 'Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold' beschrijf ik mijn leven. Mijn vaders geloof en overtuigingen waren mijn realiteit: naar school ging ik niet, ik bestond niet eens voor de buitenwereld, en ik had geen vrienden. Er waren alleen de geesten die om ons heen dwaalden en waarmee we praatten. Bidden was onze enige redding, God zat altijd in mijn hoofd. Dan komen de eerste scheurtjes in mijn geloof, en dat worden er geleidelijk steeds meer. Het internet is de sleutel voor mijn ontwikkeling. Ik zoek een weg naar de vrijheid voorbij schuld, angst, verdriet, onzekerheid. Maar wanneer mijn gedachten eindelijk vrij zijn, voel ik me meer opgesloten dan ooit. Ik wil weg uit de boerderij waar ik samen met mijn familie verborgen voor de buitenwereld leef. Maar wie gaat mij helpen? – Israel van Dorsten

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Wij waren, ik ben"
Auteur van het boek: Israel van Dorsten
ISBN: 9789493304239
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 304
Datum van uitgave: 2022-10-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Wij waren, ik ben full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Wij waren, ik ben epub, download Wij waren, ik ben pdf gratis, download Wij waren, ik ben zonder registratie, Wij waren, ik ben volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir