Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand -

Download Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand in pdf gratis

Je staat op het punt om Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2001-10-17. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789063784980. Het heeft 190 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Christiane Renner
Werken met de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand
Een actuele kijk op het werken met de wereldbekende traditionele waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand
illustraties: zwart/wit
omvang: 192 blz. / formaat: 14 x 21,5 cm
bindwijze: Paperback

Dit artikel betreft alleen het boek: prijs: 13,50
ISBN: 978 90 6378 498 0

Tevens leverbaar: Set (boek en 36 nieuwe kaarten) prijs: 15,90 ISBN: 978 90 6378 500 0
Tevens leverbaar: Alleen de kaarten: prijs: 3,90 ISBN: 978 90 6378 499 7

'Slaagt mijn dochter/zoon voor haar/zijn (rij)examen?', 'Hoe zal mijn sollicitatiegesprek verlopen?', 'Wie wordt de nieuwe president?' zijn vragen waarvan Mademoiselle Lenormand nooit heeft kunnen vermoeden, laat staan voorspellen, dat haar kaarten daartoe om raad zouden worden gevraagd. Evenmin kon zij voorspellen dat haar - intussen wereldbekende - kaartspel nog iedere dag door tallozen wordt geraadpleegd om antwoord te krijgen op allerlei vragen.
Verbazing hoeft dit echter allerminst te wekken: er is geen enkel ander kaartspel ter wereld dat zó accuraat, zó direct en op een zó gemakkelijke wijze antwoord geeft op de meest uiteenlopende vragen.
De 36 kaarten van het zgn. 'Orakel van Lenormand' bevatten een symboliek die terugvoert naar bekende en veel voorkomende symbolen uit het dagelijks leven; symbolen die al sinds mensenheugenis beroemd (en berucht) zijn om hun betekenis bij lief en leed, geluk en naderend onheil. Hierdoor zijn de kaarten niet moeilijk te interpreteren en geven zij direct antwoord op de gestelde vraag. Daartoe kan er zelfs maar één kaart gekozen worden en hoeft er niet per sé een uitgebreide legging aan vooraf te gaan.
Door de jaren heen zijn er talloze boeken over deze beroemde kaarten geschreven en zijn er vele 'nieuwe' spelen ontworpen, waarvan de kaarten steeds opnieuw van een 'nieuwe' beschrijving werden voorzien. Dit heeft niet altijd bijgedragen tot een betere interpretatie van de kaarten: vaak werd de traditionele betekenis uit het oog verloren, waardoor weer een verkeerde conclusie werd getrokken¿ enz.
Dit is zeker niet het geval in Werken met de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand: de in dit boek besproken kaarten zijn weliswaar nieuw getekend, maar zowel de ontwerpster als de auteur hebben nauwgezet onderzoek gedaan naar een correcte weergave van de symboliek en de betekenis van de kaarten. Ook hebben zij de vele onvolkomenheden, die er door de jaren heen in zijn geslopen, gecorrigeerd. Hierdoor zijn een kaartspel en een bijbehorende 'duiding' ontstaan, die kunnen worden gezien als de basis van 'werken en omgaan' met de voorspelkaarten van Mademoiselle Lenormand.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789063784980
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 190
Datum van uitgave: 2001-10-17
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand epub, download Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand pdf gratis, download Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand zonder registratie, Werken met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir