Wegwijs in economie -

Download Wegwijs in economie in pdf gratis

Je staat op het punt om Wegwijs in economie in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2022-09-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463937092. Het heeft 888 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Al meer dan vijf jaar lang is Wegwijs in economie dé gids voor beginnende studenten economie in het Vlaamse hoger onderwijs. We wijzen je de weg door het economisch doolhof: samen slaan we 37 richtingen in om meer dan 800 pagina’s later met nieuwe inzichten de uitgang te bereiken.
We leiden je aanvankelijk langs traditionele basisconcepten als vraag en aanbod, prijs- en inkomenselasticiteit, consumptie en productie en de marktvormen. Daarbij leer je de belangrijkste economische agenten kennen. Je maakt kennis met consumenten, producenten, de overheid, banken en het buitenland en krijgt inzicht in de keuzes die zij moeten maken. We besteden verder specifieke aandacht aan marktfalen en analyseren manieren op dit op te lossen. Langzamerhand richten
we je blik op de ruimere macro-economische context en introduceren we begrippen zoals inflatie, conjunctuur, wisselkoersen en monetair beleid. Ook maatschappelijk belangrijke onderwerpen als ongelijkheid en herverdeling komen verder aan bod, evenals de openbare financiën.
In deze volledig geactualiseerde vierde editie staan we in heel wat hoofdstukken stil bij vragen rond duurzaamheid. Bovendien is het boek verrijkt met handige kennisclips die alles op een rijtje zetten over belangrijke topics zoals welvaart, marktmacht, geld, expansief budgettair beleid, de carbon import tax en discriminatie op de arbeidsmarkt.
Met die kennis en ervaringen duik je beslagen de economische leefwereld in!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Wegwijs in economie"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789463937092
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 888
Datum van uitgave: 2022-09-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Wegwijs in economie full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Wegwijs in economie epub, download Wegwijs in economie pdf gratis, download Wegwijs in economie zonder registratie, Wegwijs in economie volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir