Weg van het denken - Alan Watts

Download Weg van het denken in pdf gratis

Je staat op het punt om Weg van het denken in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Alan Watts dat is gepubliceerd op 2017-10-11. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020214222. Het heeft 224 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Weg van het denken van Alan Watts bevat de teksten van enkele van zijn beste lezingen, gebaseerd op de succesvolle audioserie 'Out of your mind'.

'Weg van het denken' van Alan Watts bevat de teksten van enkele van zijn beste lezingen, gebaseerd op de succesvolle audioserie 'Out of your mind'. Om de dingen helder te kunnen zien, moeten we soms weggaan van ons denken, is een bekende uitspraak van Alan Watts.

Misschien wel meer dan enige andere Westerse spirituele leraar was en is Alan Watts in staat om ons uit ons beperkte Westerse denkkader te laten stappen. Hij biedt alternatieve wegen uit ons denken en leidt ons langs de grote spirituele thema's.

Wat gebeurt er als we doorkrijgen dat ons lichaam en ons ego slechts een illusie zijn? Hoe kan het omarmen van de chaos ons helpen om ons levensdoel te ontdekken? En welke wonderen kunnen we verwachten als we stoppen met alles zo serieus te nemen?

Volg deze briljante denker op deze zoektocht en je zult tot antwoorden komen!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Weg van het denken"
Auteur van het boek: Alan Watts
ISBN: 9789020214222
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 224
Datum van uitgave: 2017-10-11
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Weg van het denken full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Weg van het denken epub, download Weg van het denken pdf gratis, download Weg van het denken zonder registratie, Weg van het denken volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir