Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven - Stephanie Goossens

Download Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven in pdf gratis

Je staat op het punt om Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Stephanie Goossens dat is gepubliceerd op 2023-10-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789403128283. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Als ouder heb je een leidende rol in een van de meest fundamentele organisaties ter wereld: het gezin. Aan jou de schone taak om de kunst van het leven te begrijpen en door te geven. Maar wat als je gezin door een ingrijpende gebeurtenis wordt getroffen die het hele gezin beïnvloedt en zelfs aan het wankelen brengt, zoals pestgedrag, eetstoornissen, een echtscheiding, verlies van een dierbare of de gevolgen van intergenerationeel trauma?
In Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven laat traumatherapeut én ervaringsdeskundige Stephanie Goossens zien wat je zelf, thuis, kunt doen; hoe je met behulp van de vooroudercirkel in 7 stappen oude patronen doorbreekt en de tegenslagen uit het verleden gebruikt als stevige basis voor de toekomst, óók in de meest uitdagende situaties.
Praktisch en wetenschappelijk onderbouwd, dit boek leert ouders en kinderen verder te denken dan het ik en oog te krijgen voor anderen, de wereld en de toekomst.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven"
Auteur van het boek: Stephanie Goossens
ISBN: 9789403128283
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2023-10-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven epub, download Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven pdf gratis, download Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven zonder registratie, Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir