Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij - Martin van Geest

Download Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij in pdf gratis

Je staat op het punt om Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Martin van Geest dat is gepubliceerd op 2022-05-26. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789047016229. Het heeft 244 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Na de eerste editie van dit boek kon niemand er nog omheen: Nederland is een belastingparadijs voor iedereen behalve haar inwoners. In de herziene versie lezen we wat er sindsdien (niet) is veranderd. Journalisten Martin van Geest, Joost van Kleef en Henk Willem Smits schijnen in ‘Waarom niemand hier belasting betaalt, behalve jij’ opnieuw een licht op belastingparadijs Nederland. Na de eerste editie van dit boek in 2013 kon Den Haag er niet meer omheen: multinationals en buitenlandse beroemdheden betalen in Nederland bijkans nul belasting – terwijl Nederlandse burgers worden gestript. Tot zover het eerlijke systeem van bijdragen naar draagkracht. Er volgden Kamervragen, onderzoeken van de Europese Commissie en journalistieke publicaties wereldwijd. De conclusie: Nederland was niet zomaar een belastingparadijs, maar een van de grootste ter wereld! Inmiddels zijn we Panama Papers en Pandora Papers verder, tijdens de coronacrisis werd menig multinational van de afgrond gered met ons belastinggeld en ontweek Pfizer miljarden euro’s belastingafdracht via Nederland. Ondanks de toenemende maatschappelijke verontwaardiging over scheefgroei en belastingontwijking lijkt er niets veranderd. In deze herziene editie wordt door nieuwe onthullingen duidelijk hoe Nederland een belastingparadijs werd en – vooralsnog – blijft.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij"
Auteur van het boek: Martin van Geest
ISBN: 9789047016229
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 244
Datum van uitgave: 2022-05-26
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij epub, download Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij pdf gratis, download Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij zonder registratie, Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jij volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir