Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen -

Download Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen in pdf gratis

Je staat op het punt om Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2009-08-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789027497970. Het heeft 407 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

WAAROM MANNEN EN VROUWEN MET HUN LICHAAM ZEGGEN WAT ZE EIGENLIJK NIET WILLEN VERTELLEN, A. Pease

Waarom staan mannen in de 'kapotte-rits'-houding? Waarom moet je nooit je armen over elkaar slaan? Waarom laat een vrouw als ze flirt haar kin op haar handen rusten? Waarom stappen we liever niet in een volle lift? Hoe komt het dat voeten de waarheid vertellen?
Door lichaamstaal straal je vaak onbewust iets anders uit dan je zelf denkt. Allan en Barbara Pease laten zien hoe dat komt, aan de hand van recente psychologische, biologische en sociale inzichten. Met veel humor vertellen ze over duimvertoon, de tunnelvisie van mannen, het miniroksyndroom, pluisjes plukken, de cowboypose en territoriumdrift bij automobilisten.
Dit boek vol herkenbare voorbeelden maakt je bewust van je lichaamstaal, wat handig is in situaties op het werk, met vrienden en in de liefde.
De auteurs:
Allan en Barbara Pease zijn experts in communicatie. Naast vele trainingen schreven zij meerdere internationale bestsellers waaronder Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen en Waarom mannen liegen en vrouwen altijd schoenen kopen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789027497970
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 407
Datum van uitgave: 2009-08-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen epub, download Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen pdf gratis, download Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen zonder registratie, Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir