Waakzame zorg - Haim Omer

Download Waakzame zorg in pdf gratis

Je staat op het punt om Waakzame zorg in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Haim Omer dat is gepubliceerd op 2015-11-02. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789492297020. Het heeft 214 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Waakzame zorg 1e druk is een boek van Haim Omer uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv. ISBN 9789492297020

'Ik heb geen idee wat mijn dochter allemaal op internet uitspookt!'
'Hoe meer ik wil weten, hoe meer mijn zoon voor mij verbergt!'
'Ik wil niet steeds de boeman zijn!'
Natuurlijk wil je als ouder je kind beschermen tegen gevaren zoals drugs, verkeerde vrienden of roekeloos gedrag. Aan de andere kant wil en kun je je kind niet voortdurend in de gaten houden. Of te streng zijn en daardoor de band met je kind op het spel zetten. Met als gevolg dat je jezelf steeds afvraagt: waar trek ik de grens, wanneer grijp ik in?
Waakzame zorg biedt een antwoord op dit soort vragen en twijfels. Het is een houding waarmee je als ouder op een actieve en respectvolle manier deel kunt uitmaken van het leven van je kind. Waakzame zorg is vooral flexibel. Je geeft je kind allereerst ruimte en eigen verantwoordelijkheid. Pas als het nodig is, houd je je kind strenger in de gaten. Dreigt er werkelijk gevaar, dan kun je vastberaden ingrijpen. Hoe je dat doet, lees je in dit boek.
De Israëlische psycholoog Haim Omer heeft tientallen jaren ervaring met het begeleiden van ouders, leerkrachten en begeleiders. De vele voorbeelden uit zijn spreekkamer zullen ouders bekend in de oren klinken. Ze laten overtuigend zien hoe waakzame zorg in de praktijk kan worden toegepast.
'Waakzame zorg is niet alleen voor ouders, het geeft ook hulpverleners de woorden om ouders de liefdevolle leiding in het gezin in gang te laten zetten en vol te houden. Het is een boek waar ik vrolijk van word, en ik hoop vele ouders en collega's met mij.'
Henk Breugem, Centrum Nieuwe Autoriteit
Haim Omer is hoogleraar Psychologie in Tel Aviv en oprichter van de School of Non Violent Resistance. Hij wordt gezien als de vader van het gedachtegoed van de nieuwe autoriteit.
Van Haim Omer verscheen eerder bij Hogrefe Uitgevers de bestseller Nieuwe Autoriteit.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Waakzame zorg"
Auteur van het boek: Haim Omer
ISBN: 9789492297020
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 214
Datum van uitgave: 2015-11-02
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Waakzame zorg full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Waakzame zorg epub, download Waakzame zorg pdf gratis, download Waakzame zorg zonder registratie, Waakzame zorg volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir