Voor Dummies - NLP voor dummies - Kate Burton

Download Voor Dummies - NLP voor dummies in pdf gratis

Je staat op het punt om Voor Dummies - NLP voor dummies in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Kate Burton dat is gepubliceerd op 2016-06-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789045351902. Het heeft 434 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Neurolinguïstisch programmeren is veel meer dan een alledaagse zelfhulptechniek; NLP laat je zien hoe je denkt en je emotionele kwesties regelt. Dit stelt je in staat om positieve veranderingen door te voeren, waarmee je je doelen kunt bereiken, succesvolle relaties met anderen kunt opbouwen en je communicatieskills kunt uitbreiden. Met deze nieuwe editie van 'NLP voor Dummies' kun je je deze techniek eigen maken. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten, effectief wilt communieren of beslissingen wilt nemen die je leven veranderen, in dit boek vind je de middelen die je nodig hebt om te slagen.

Romilla Ready is NLP Master Practioner en de architect van een opleidings- en coachingprogramma voor leidinggevenden in het bedrijfsleven. Kate Burton is een vooraanstaand internationaal coach.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Voor Dummies - NLP voor dummies"
Auteur van het boek: Kate Burton
ISBN: 9789045351902
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 434
Datum van uitgave: 2016-06-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Voor Dummies - NLP voor dummies full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Voor Dummies - NLP voor dummies epub, download Voor Dummies - NLP voor dummies pdf gratis, download Voor Dummies - NLP voor dummies zonder registratie, Voor Dummies - NLP voor dummies volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir