Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies - Teresa L. Picarazzi

Download Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies in pdf gratis

Je staat op het punt om Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Teresa L. Picarazzi dat is gepubliceerd op 2016-05-05. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789045352374. Het heeft 251 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Ga aan de slag met Italiaanse werkwoorden en leer je goed uit te drukken! Met zeventien tijden, drie werkwoordscategorieën en een hele reeks onregelmatigheden kunnen Italiaanse werkwoorden het je knap lastig maken. Gelukkig is er nu dit boek om je te helpen wijs te worden uit verwarrende regels,ingewikkelde voorschriften en de meest voorkomende uitzonderingen. Elk hoofdstuk staat vol met voorbeelden, vervoegingsrijtjes en oefeningen: precies wat je nodig hebt om zelfs de moeilijkste Italiaanse werkwoorden onder de knie te krijgen. Teresa L. Picarazzi doceert Italiaans aan The Hopkins School en Fairfield University. Ook gaf zij cursussen Italiaanse literatuur en film.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies"
Auteur van het boek: Teresa L. Picarazzi
ISBN: 9789045352374
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 251
Datum van uitgave: 2016-05-05
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies epub, download Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies pdf gratis, download Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies zonder registratie, Voor Dummies - Italiaanse werkwoorden voor Dummies volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir