Voor Dummies - Economie voor Dummies - Sean Masaki Flynn

Download Voor Dummies - Economie voor Dummies in pdf gratis

Je staat op het punt om Voor Dummies - Economie voor Dummies in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Sean Masaki Flynn dat is gepubliceerd op 2014-11-17. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789045350141. Het heeft 355 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Als je alles over de basis van de economie te weten wilt komen en wilt begrijpen hoe dit ons allemaal iedere dag weer beïnvloedt, kun je dit lezen in de pocketeditie van Economie voor Dummies. Deze handzame gids behandelt alles van macro- en micro-economie tot complexe onderwerpen als kapitalisme en recessie. Deze bijgewerkte editie neemt je mee door de geschiedenis langs de principes en theorieën die met economie te maken hebben en biedt een uitleg van alle gecompliceerde termen, zodat je in korte tijd alle ins en outs van de economie begrijpt.

Peter Antonioni is Universitair Docent bij het Department of Management, Science and Innovation aan het University College London. Hij heeft zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven gewerkt. Sean Masaki Flynn is Assistent Professor Economie.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Voor Dummies - Economie voor Dummies"
Auteur van het boek: Sean Masaki Flynn
ISBN: 9789045350141
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 355
Datum van uitgave: 2014-11-17
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Voor Dummies - Economie voor Dummies full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Voor Dummies - Economie voor Dummies epub, download Voor Dummies - Economie voor Dummies pdf gratis, download Voor Dummies - Economie voor Dummies zonder registratie, Voor Dummies - Economie voor Dummies volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir