Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies - Cathleen Shamieh

Download Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies in pdf gratis

Je staat op het punt om Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Cathleen Shamieh dat is gepubliceerd op 2018-07-25. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789045355948. Het heeft 61 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Ben jij zo'n slimme whizzkid die nieuwsgierig is naar wat er zich afspeelt in computers, telefoons, tv's en andere elektronische apparaten? Misschien ben je wel een Edison in de dop - en wat is nu een betere manier om je fascinatie voor elektronica te stimuleren dan een boek vol projecten die je zelf kunt voltooien? In dit boek volg je eenvoudige stap-voor-stapinstructies om de coolste elektronicaprojecten te maken. Van het bouwen van een handige LED-zaklamp tot het afstemmen op een lokaal radiostation met een zelfgemaakte tuner, je zult er je handen vol aan hebben! Cathleen Shamieh is een elektrotechnisch ingenieur en auteur met uitgebreide ervaring op het gebied van medische elektronica, spraakverwerking en telecommunicatie.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies"
Auteur van het boek: Cathleen Shamieh
ISBN: 9789045355948
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 61
Datum van uitgave: 2018-07-25
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies epub, download Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies pdf gratis, download Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies zonder registratie, Voor Dummies - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir