Voor de verandering - Joep Brinkman

Download Voor de verandering in pdf gratis

Je staat op het punt om Voor de verandering in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Joep Brinkman dat is gepubliceerd op 2021-07-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789001745622. Het heeft 195 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

- Verandering belicht vanuit verschillende invalshoeken en op verschillende niveaus; - verbindt de theorie met de toepassing van de agogiek in de beroepspraktijk; - met aandacht voor het belang van methodisch professioneel werken. Voor de verandering gaat uitgebreid in op de benodigde vaardigheden om veranderprocessen in het werkveld te begrijpen en te begeleiden. De theorie wordt behandeld aan de hand van vele concrete, herkenbare voorbeelden, waarna de consequenties voor het agogisch handelen worden besproken. Professioneel en methodisch aan verandering werken komt in een apart hoofdstuk aan de orde. Voor deze zevende editie is de opzet van het boek volledig herzien. Het boek is beknopter en compacter geworden omdat het geen aparte hoofdstukken over verandering op de hogere niveaus meer bevat. Relevante informatie over verandering op deze niveaus is nu geïntegreerd in eerdere hoofdstukken. De indeling is geheel gewijzigd, wat de toegankelijkheid vergroot. Voor de verandering is gericht op de hbo-opleiding Social Work en is met name te gebruiken in de propedeutische fase. Daarnaast is het boek geschikt voor opleidingen in de sector gezondheidszorg, zoals verpleegkunde en diëtetiek. Verder wordt het boek gebruik binnen pastoraal werk / theologie en andere werkvelden waarin het beïnvloeden van gedrag en het bevorderen van welzijn een rol speelt. Studenten en docenten vinden op de ondersteunende website verwerkingsopdrachten, toetsvragen, een inleiding in de gesprekstechniek, links naar relevante websites en bijlagen voor verdere verdieping van de informatie uit het boek. Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf. (URL: https://bookshelf.nl/) Zoek het E-ISBN van dit boek » (URL: https://www.noordhoff.nl/hoger-onderwijs/overzicht-e-isbns) Joep Brinkman studeerde andragogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en werkte verder als managementadviseur, als beleidsmedewerker en als onderzoeker. De laatste decennia was hij docent in het hbo. Hij schrijft studieboeken, geeft trainingen en adviseert bedrijven en instellingen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Voor de verandering"
Auteur van het boek: Joep Brinkman
ISBN: 9789001745622
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 195
Datum van uitgave: 2021-07-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Voor de verandering full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Voor de verandering epub, download Voor de verandering pdf gratis, download Voor de verandering zonder registratie, Voor de verandering volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir