Voeding tegen kanker - Wim van der Meer

Download Voeding tegen kanker in pdf gratis

Je staat op het punt om Voeding tegen kanker in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Wim van der Meer dat is gepubliceerd op 2023-01-11. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463987967. Het heeft 228 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Elimineren van kanker betekent niet alleen het doden van kankercellen, maar ook het aanpakken van de oorzaken van kanker, om te voorkomen dat kanker later weer vaste voet krijgt. De auteur maakt in begrijpelijke taal duidelijk hoe kanker ontstaat en hoe een gezond immuunsysteem het vermogen heeft kankercellen te verwijderen. Je leert over de valkuilen in je dagelijks leven, zoals in de supermarkt, je leefomgeving, je eetpatroon en in de gezondheidszorg. Het wordt helder dat je zelf een groot verschil kan maken in het verloop van je ziekte, ook naast een reguliere kankerbehandeling. Dit boek, vol met begrijpbare uitleg over gezond eten, adviezen en smakelijke recepten, is een must-read voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft en zelf wil bijdragen richting herstel. • Pak de oorzaak van kanker aan • Gebruik een goed onderbouwd plan • Herstel je immuunsysteem • Stap over op echte voeding Wim is gepensioneerd elektroacupuncturist, gewichtsconsulent, orthomoleculair detox consulent en orthomoleculair voedingsadviseur Auteur van het boek "Laat je niet opvreten door kanker"

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Voeding tegen kanker"
Auteur van het boek: Wim van der Meer
ISBN: 9789463987967
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 228
Datum van uitgave: 2023-01-11
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Voeding tegen kanker full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Voeding tegen kanker epub, download Voeding tegen kanker pdf gratis, download Voeding tegen kanker zonder registratie, Voeding tegen kanker volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir