Vitaal en gezond met bindweefselmassage - Stefanie Arend

Download Vitaal en gezond met bindweefselmassage in pdf gratis

Je staat op het punt om Vitaal en gezond met bindweefselmassage in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Stefanie Arend dat is gepubliceerd op 2016-11-25. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789088401466. Het heeft 168 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De bekende Yin Yoga docente Stefanie Arend geeft in dit unieke boek specifieke oefeningen gericht op het verbeteren van de conditie van de huid en pijnverlichting door het zelf masseren van het onderhuidse bindweefsel. Bindweefsel is een uitgebreid netwerk dat zich tussen onze spieren en de huid in ons lichaam bevindt; het verbindt en ondersteunt de organen, gewrichten en spieren. De doe-het-zelf-oefeningen in dit boek bevorderen de doorbloeding van de spieren en stimuleren de afvoer van afvalstoffen, waardoor ook pijnklachten verdwijnen. Stefanie Arend gebruikt daarvoor yogarollen en -ballen, maar ook gewone tennisballen zijn geschikt. Het boek bevat ook een programma van ontspannende Yin Yoga-oefeningen, en speciale, op versterking van het bindweefsel gerichte voedingstips.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Vitaal en gezond met bindweefselmassage"
Auteur van het boek: Stefanie Arend
ISBN: 9789088401466
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 168
Datum van uitgave: 2016-11-25
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Vitaal en gezond met bindweefselmassage full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Vitaal en gezond met bindweefselmassage epub, download Vitaal en gezond met bindweefselmassage pdf gratis, download Vitaal en gezond met bindweefselmassage zonder registratie, Vitaal en gezond met bindweefselmassage volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir