Vind je eigen weg met jouw autisme -

Download Vind je eigen weg met jouw autisme in pdf gratis

Je staat op het punt om Vind je eigen weg met jouw autisme in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2022-05-05. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789493209589. Het heeft 164 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Als je autisme hebt, werken jouw hersenen anders dan bij de meeste mensen. Je verwerkt informatie op een andere manier. In je kinderjaren bepalen volwassenen wat jij nodig hebt. Maar als je in de bovenbouw van de basisschool komt, of naar het voortgezet onderwijs gaat, is het belangrijk dat je zélf weet wat jouw autisme inhoudt. Je begrijpt jezelf dan niet alleen beter, maar kunt ook aan anderen uitleggen wat je nodig hebt om je goed te voelen en hoe jij het beste kunt leven, werken en leren. Dit boek helpt je daarbij! Je leert meer over autisme in het algemeen, en door het beantwoorden van de vragen aan het eind van ieder hoofdstuk, zeker ook over jouw autisme. Met dit boek ga je op zoek naar signalen en wegwijzers die jij kunt gebruiken om je eigen weg hierin te vinden. Vind je eigen weg met jouw autisme is geschreven voor tieners, om zelf te lezen. Maar het kan ook goed gebruikt worden in psycho-educatie, (voor en) door ouders, leraren en andere professionals. Geactualiseerd met nieuwe theorie over het voorspellende brein!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Vind je eigen weg met jouw autisme"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789493209589
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 164
Datum van uitgave: 2022-05-05
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Vind je eigen weg met jouw autisme full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Vind je eigen weg met jouw autisme epub, download Vind je eigen weg met jouw autisme pdf gratis, download Vind je eigen weg met jouw autisme zonder registratie, Vind je eigen weg met jouw autisme volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir