Vertel ik het wel of vertel ik het niet? -

Download Vertel ik het wel of vertel ik het niet? in pdf gratis

Je staat op het punt om Vertel ik het wel of vertel ik het niet? in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2021-03-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024437986. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Hoe ga je om met het stigma op een psychische aandoening? ‘Wie eenmaal een psychose heeft gehad wordt nooit meer beter’, zei de psychiater tegen de 21-jarige psychologiestudent Anita Hubner. ‘Je kunt beter je studie opgeven, begeleid gaan wonen en je richten op vrijwilligerswerk.’ Als Anita toen naar haar psychiater had geluisterd, was ze nooit psycholoog geworden. Inmiddels zijn de inzichten over de mogelijkheden van mensen die leven met een psychische aandoening veranderd: deelnemen aan de maatschappij, zelfstandig wonen en werken, dat is het doel. Maar nog steeds worden mensen die bijvoorbeeld een psychose hebben gehad in het beste geval gezien als kwetsbaar en in het slechtste geval als gevaarlijk. Dus wat vertel je als je gaat solliciteren? Wat vertel je tijdens een eerste, een tweede of een derde date? Tips en adviezen over omgaan met (zelf)stigma Anita Hubner beschrijft in dit boek Vertel ik het wel of vertel ik het niet stapsgewijs hoe je die vragen voor jezelf kunt beantwoorden en hoe je kunt omgaan met het stigma dat vastzit aan een psychische aandoening. Het is namelijk niet alleen de maatschappij die stigmatiseert. Veel mensen met een psychische aandoening veroordelen zichzelf en hebben bestaande stigma’s verinnerlijkt. Hubner geeft tips en adviezen, zorgt voor herkenning en biedt hoop. Het boek is natuurlijk geschreven voor mensen die zelf een psychische aandoening hebben (gehad), maar het is zeker ook leerzaam voor hun naasten en hun behandelaars.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Vertel ik het wel of vertel ik het niet?"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024437986
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2021-03-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Vertel ik het wel of vertel ik het niet? full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Vertel ik het wel of vertel ik het niet? epub, download Vertel ik het wel of vertel ik het niet? pdf gratis, download Vertel ik het wel of vertel ik het niet? zonder registratie, Vertel ik het wel of vertel ik het niet? volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir