Verslaafd aan liefde - Jan Geurtz

Download Verslaafd aan liefde in pdf gratis

Je staat op het punt om Verslaafd aan liefde in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Jan Geurtz dat is gepubliceerd op 2009-10-31. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789026322723. Het heeft 222 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In Verslaafd aan liefde van Jan Geurtz lees je hoe we onze behoeftigheid aan liefde en erkenning kunnen veranderen in onvoorwaardelijk en duurzaam geluk.

In Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren met onze zoektocht naar waardering van anderen. Maar dat werkt averechts: het maakt ons juist onzekerder en dus steeds afhankelijker. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde, erkenning en de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of misschien nog erger verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groeien geluk.

Met humor en praktische voorbeelden toont Jan Geurtz een uitweg uit deze vicieuze cirkel. Eenmaal ontdaan van zelfafwijzing blijken onze pijnlijke emoties, maar ook onze seksuele verlangens, de toegangspoort naar een staat van zijn die volledig vrij is van beknelling en afhankelijkheid, en die met of zonder relatie vervuld is van liefde en helderheid.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Verslaafd aan liefde"
Auteur van het boek: Jan Geurtz
ISBN: 9789026322723
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 222
Datum van uitgave: 2009-10-31
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Verslaafd aan liefde full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Verslaafd aan liefde epub, download Verslaafd aan liefde pdf gratis, download Verslaafd aan liefde zonder registratie, Verslaafd aan liefde volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir