Verslaafd aan denken - Jan Geurtz

Download Verslaafd aan denken in pdf gratis

Je staat op het punt om Verslaafd aan denken in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Jan Geurtz dat is gepubliceerd op 2013-04-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789026326608. Het heeft 255 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In Verslaafd aan denken ontleedt Jan Geurtz het verschijnsel denken en toont aan dat het onze meest fundamentele verslaving is.

Hoe komt het dat we vaak geen enkele zeggenschap lijken te hebben over wat we denken? Waarom gaan we steeds méér denken als we gebukt gaan onder beknellende gedachten? En hoe komt het dat we onszelf bij een toekomstige vervelende gebeurtenis al weken van tevoren lastig vallen met angstige gedachten erover? In Verslaafd aan denken ontleedt Jan Geurtz het verschijnsel denken, en toont hij aan dat het onze meest fundamentele verslaving is. Door ons denken, en het geloof in de echtheid van onze gedachten, zitten we gevangen in het keurslijf van een onjuist beeld van onszelf en de werkelijkheid. Dit heeft tot gevolg dat we telkens weer bekneld raken in een vicieuze cirkel van nare gedachten en pijnlijke gevoelens. Geurtz baseert zich zowel op moderne westerse inzichten als op authentieke oosterse spiritualiteit, en brengt deze met elkaar in verband. Het resultaat is een heldere beschrijving van de ontdekkingstocht naar onze fundamentele natuur.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Verslaafd aan denken"
Auteur van het boek: Jan Geurtz
ISBN: 9789026326608
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 255
Datum van uitgave: 2013-04-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Verslaafd aan denken full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Verslaafd aan denken epub, download Verslaafd aan denken pdf gratis, download Verslaafd aan denken zonder registratie, Verslaafd aan denken volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir