VerpleegThuis - Teun Toebes

Download VerpleegThuis in pdf gratis

Je staat op het punt om VerpleegThuis in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Teun Toebes dat is gepubliceerd op 2021-11-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789029544399. Het heeft 153 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Een hartenkreet van een jonge zorgvernieuwer'

Op 21-jarige leeftijd maakte Teun Toebes de gedurfde keuze om op de gesloten afdeling van een verpleeghuis te gaan wonen. Niet alleen om te ervaren hoe de zorg voor mensen met dementie verbeterd kan worden, maar vooral om te laten zien dat wij als maatschappij ons beeld van dementie moeten aanpassen. Op ontwapenende en ontroerende wijze beschrijft hij de pijnlijke systemen die in de zorg en samenleving heersen en hoe wij deze kunnen veranderen.
VerpleegThuis is niet alleen een boek over de toekomst van dementie, maar vooral een boek over de toekomst van ons allemaal. Waarom? Omdat de kans dat dit boek ook over jouw toekomst gaat één op vijf is.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "VerpleegThuis"
Auteur van het boek: Teun Toebes
ISBN: 9789029544399
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 153
Datum van uitgave: 2021-11-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om VerpleegThuis full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
VerpleegThuis epub, download VerpleegThuis pdf gratis, download VerpleegThuis zonder registratie, VerpleegThuis volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir