Vergeten, kwijt en afgeleid - Joyce Cooper-Kahn

Download Vergeten, kwijt en afgeleid in pdf gratis

Je staat op het punt om Vergeten, kwijt en afgeleid in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Joyce Cooper-Kahn dat is gepubliceerd op 2011-10-19. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789079729494. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Is je kind altijd alles kwijt? Nooit op tijd? Meteen weer vergeten wat je net zei? Overal met z'n gedachten behalve bij de les ... Dan heeft je kind waarschijnlijk last van zwakke executieve functies. Executieve functies zorgen er voor dat we kunnen plannen, organiseren, onze impulsen onder controle kunnen houden en ons gedrag kunnen monitoren.

Zwakke executieve functies komen voor bij kinderen met ADHD, autisme en leerstoornissen, maar ook bij veel kinderen zonder specifieke diagnose. Karakteristiek voor deze kinderen is dat ze dingen wel lijken te kunnen, maar ze toch niet doen ...

VERGETEN, KWIJT EN AFGELEID is speciaal voor ouders van kinderen met zwakke executieve functies. Na een beknopte maar zeer heldere uiteenzetting van wat executieve functies zijn en hoe ze zich ontwikkelen, gaan de auteurs uitgebreid in op de vraag wat je er aan kunt doen. Aan de hand van herkenbare voorbeelden bieden ze talloze praktische strategieën en nuchtere tips om executieve functies van kinderen thuis en op school te versterken.

Help je kind beter plannen, belangrijke dingen niet te vergeten, omgaan met frustratie, impulsen onder controle te houden en veranderingen beter te accepteren. Daarnaast helpt Vergeten, kwijt en afgeleid ook bij heel praktische zaken als zelfstandig huiswerk maken of de eigen kamer opruimen.

"Dit is een van de eerste praktische gidsen voor ouders. Het staat bol van realistische, op wetenschap gebaseerde, maar vooral ook compassievolle adviezen om executieve functies van kinderen te versterken." Russell Barkley

Joyce Cooper-Kahn en Laurie Dietzel zijn beiden klinisch psycholoog en werkzaam in een eigen praktijk in Maryland. Cooper-Kahn is gespecialiseerd in leer- en aandachtstekortstoornissen. Zij heeft een zoon met ADHD en zwakke executieve functies. Dietzel is gespecialiseerd in neuropsychologische diagnostiek van ADHD en leerstoornissen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Vergeten, kwijt en afgeleid"
Auteur van het boek: Joyce Cooper-Kahn
ISBN: 9789079729494
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2011-10-19
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Vergeten, kwijt en afgeleid full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Vergeten, kwijt en afgeleid epub, download Vergeten, kwijt en afgeleid pdf gratis, download Vergeten, kwijt en afgeleid zonder registratie, Vergeten, kwijt en afgeleid volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir