Verder na zelfdoding - Daisy Buttiens

Download Verder na zelfdoding in pdf gratis

Je staat op het punt om Verder na zelfdoding in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Daisy Buttiens dat is gepubliceerd op 2020-03-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463371681. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Een dierbare stapt uit het leven. Alles stopt even. Het lijkt alsof een storm alles rondom je veranderde of vernielde. Er ontstaat een breuklijn met je vroegere leven. Er is een periode voor de zelfdoding en een periode erna. Na die ongelooflijke schok keer je terug naar je leven en sta je voor de zware taak om te proberen het weer op te bouwen. Maar hoe begin je daaraan, op de ruïnes van je oude leven? Dit boek is bedoeld als hulp voor alle nabestaanden na zelfdoding, zowel mensen die recentelijk een dierbare verloren zijn als mensen voor wie het al jaren geleden is. Het boek is er ook voor hun omgeving en betrokken hulpverleners, leerkrachten, artsen, politie … De auteurs schetsen op een begrijpbare manier hoe een rouwproces na zelfdoding eruitziet, en hoe je jezelf of anderen kunt helpen in het proces van heropbouw. Opdat er opnieuw een bloem kan bloeien, ook al ziet die er nooit meer uit als tevoren. Lore Vonck is coördinator-voorzitter van Werkgroep Verder, het expertisecentrum inzake rouwen na zelfdoding en ondersteuning van nabestaanden na de zelfdoding van een dierbare. Lore, rouwtherapeute en sociaal agoog, wordt in Vlaanderen gezien als de Vlaamse expert in deze thematiek. Daisy Buttiens is schoolpsychologe, ABFTtherapeut en traumatherapeut i.o. en werkt als preventieadviseur voor Mensura waar ze bedrijven bijstaat om er het psychosociaal welzijn te verbeteren. Van 2017 tot 2018 was zij tevens stafmedewerker van Werkgroep Verder na Zelfdoding. Ze is gespecialiseerd in hechting en werkt als zelfstandig psychologe met gezinnen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Verder na zelfdoding"
Auteur van het boek: Daisy Buttiens
ISBN: 9789463371681
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2020-03-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Verder na zelfdoding full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Verder na zelfdoding epub, download Verder na zelfdoding pdf gratis, download Verder na zelfdoding zonder registratie, Verder na zelfdoding volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir