Verder na een affaire - Petra Deij

Download Verder na een affaire in pdf gratis

Je staat op het punt om Verder na een affaire in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Petra Deij dat is gepubliceerd op 2018-04-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789021566528. Het heeft 184 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Verder na een affaire van Petra Deij geeft houvast voor een nieuwe start na een affaire. Met adviezen en oefeningen gebaseerd op de bekende EFT-methode om een scheiding na vreemdgaan te voorkomen.

Een affaire of vreemdgaan roept vaak heftige emoties op, zowel binnen de relatie waarin het gebeurt als daarbuiten. Over een affaire heenkomen is moeizaam en zwaar, zowel voor de bedrogene als voor de overspelige. Er spelen gevoelens van onmacht, onbegrip, verdriet, eenzaamheid en pijn – gevoelens die vaak moeilijk te uiten zijn.

Verder na een affaire kijkt zonder oordeel en met mildheid naar de problematiek rond een affaire en besteedt aandacht aan beide kanten van de medaille. Ook is er oog voor de kinderen en de sociale cirkel rond het betrokken paar. Zo wordt het onderwerp herkenbaar, behapbaar en bespreekbaar.

Hoe kom je over ontrouw heen? In deze aangevulde, herziene editie beschrijft Petra Deij dat zo’n stormachtige en pijnlijke periode niet in een scheiding hoeft te eindigen en hoe je eroverheen kunt komen. Met verhalen van ervaringsdeskundigen, zorgvuldige adviezen en oefeningen op basis van de EFT-methode (emotionally focused therapy van Sue Johnson) laat ze zien hoe je samen verder kunt gaan. Een onbevooroordeelde raadgever die troost biedt en houvast geeft voor een nieuwe start.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Verder na een affaire"
Auteur van het boek: Petra Deij
ISBN: 9789021566528
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 184
Datum van uitgave: 2018-04-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Verder na een affaire full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Verder na een affaire epub, download Verder na een affaire pdf gratis, download Verder na een affaire zonder registratie, Verder na een affaire volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir