Van Dale Oefenboek Grammatica Frans - Emmanuelle Favreau

Download Van Dale Oefenboek Grammatica Frans in pdf gratis

Je staat op het punt om Van Dale Oefenboek Grammatica Frans in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Emmanuelle Favreau dat is gepubliceerd op 2019-10-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789460775024. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Oefen de Franse grammatica op elk niveau.

Oefenen maar! Met het Van Dale Oefenboek grammatica Frans

Dit oefenmateriaal maakten we op veler verzoek van docenten. Grammatica kun je het beste leren door er veel mee te oefenen. Met dit Van Dale Oefenboek grammatica Frans krijg je snel de geleerde grammatica onder de knie. En door de vele afbeeldingen en voorbeeldzinnen wordt de woordenschat vergroot. O.a. geschikt voor het volwassenenonderwijs, bij taalcursussen en als extra materiaal op de middelbare school. Het papier is zo gekozen dat je er lekker op kunt schrijven. De antwoorden zijn beschikbaar op de website van Van Dale zodat je de oefeningen ook zelf kunt nakijken.

De Van Dale Oefenboeken grammatica zijn rijk geïllustreerd en geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert.

Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Ook verkrijgbaar:
- de Van Dale Grammatica's voor grip op grammatica. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.
- de Van Dale Werkwoordgrammatica’s, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Van Dale Oefenboek Grammatica Frans"
Auteur van het boek: Emmanuelle Favreau
ISBN: 9789460775024
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2019-10-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Van Dale Oefenboek Grammatica Frans full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Van Dale Oefenboek Grammatica Frans epub, download Van Dale Oefenboek Grammatica Frans pdf gratis, download Van Dale Oefenboek Grammatica Frans zonder registratie, Van Dale Oefenboek Grammatica Frans volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir