Tot hier en niet verder - Rolf Sellin

Download Tot hier en niet verder in pdf gratis

Je staat op het punt om Tot hier en niet verder in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Rolf Sellin dat is gepubliceerd op 2022-12-14. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020219876. Het heeft 224 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Versterk je centrum en bescherm je grenzen met 'Tot hier en niet verder' van Rolf Sellin.

Versterk je centrum en bescherm je grenzen met Tot hier en niet verder van Rolf Sellin. Vind je het vaak moeilijk om 'nee' te zeggen? Werk je soms zo lang achter elkaar door zonder pauze dat je hele lijf er zeer van doet? En wil je soms liever maar helemaal het contact met iemand verbreken dan dat je gewoon zegt waar het op staat? Dan vind jij het absoluut lastig om je grenzen aan te geven! Dit boek gaat je helpen met behulp van inzichten en concrete methoden om dit te leren.

Rolf Sellin legt in dit boek uit wat grenzen precies zijn, waar ze liggen, welke weerstand je kunt ervaren en hoe je ze mentaal, fysiek, communicatief en energetisch stelt. Grenzen stel je niet alleen voor anderen, maar ook (juist!) voor jezelf. Sellin laat je zien dat wanneer anderen telkens over jouw grenzen heen gaan, jij daar zelf een belangrijk aandeel in hebt.

Met behulp van onder andere een zelfkennistest en reflectievragen ontdek je precies waar je vaardigheden om grenzen te stellen voor verbetering vatbaar zijn en ga je hiermee aan de slag. Zo geef je je eigen 'workshop grenzen stellen' vorm. Grenzen stellen vergt oefening en dit boek geeft concrete methoden die werken.

'Alleen het lichaam kent onze grenzen, dat is de essentie van dit geweldige boek. Heldere grenzen hebben is hetzelfde als een gezonde weerstand. Essentieel voor je gezondheid én welbevinden. Lees dit boek.' - Saskia de Bruin, auteur van Weg van de pijn.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Tot hier en niet verder"
Auteur van het boek: Rolf Sellin
ISBN: 9789020219876
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 224
Datum van uitgave: 2022-12-14
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Tot hier en niet verder full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Tot hier en niet verder epub, download Tot hier en niet verder pdf gratis, download Tot hier en niet verder zonder registratie, Tot hier en niet verder volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir