The Power of the heart -

Download The Power of the heart in pdf gratis

Je staat op het punt om The Power of the heart in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2022-10-03. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789043926300. Het heeft 208 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In 'The Power of the Heart' brengt Baptist de Pape de kracht, wijsheid, liefde en intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht.

Al eeuwenlang beschrijven de grote spirituele tradities het hart als de bron van kracht en inzicht. In The Power of the Heart laten de grootste leermeesters van deze tijd zien hoe de verborgen krachten van je hart zich volledig kunnen ontplooien, zodat je werkelijk in staat bent je hart te volgen. Daardoor kan je kijk op geld, carrière, gezondheid, relaties, succes en geluk op verbluffende wijze veranderen.

Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen. Hij creëerde een boek met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing dat aan het begin staat van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape overtuigt.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "The Power of the heart"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789043926300
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 208
Datum van uitgave: 2022-10-03
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om The Power of the heart full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
The Power of the heart epub, download The Power of the heart pdf gratis, download The Power of the heart zonder registratie, The Power of the heart volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir