The Culture Map - Erin Meyer

Download The Culture Map in pdf gratis

Je staat op het punt om The Culture Map in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Erin Meyer dat is gepubliceerd op 2019-05-31. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789047012696. Het heeft 197 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Hét internationale handboek op het gebied van cultuurverschillen. Erin Meyers voorbeelden en strategieën worden gecombineerd met advies voor meer succes in de geglobaliseerde zakenwereld. ‘The Culture Map’ van Erin Meyer is het handboek om cultuurverschillen binnen de internationale zakenwereld te begrijpen en hiermee om te gaan. Nederlanders komen direct ter zake, Amerikanen zeggen altijd drie vriendelijke dingen voordat ze met iets negatiefs komen en Chinezen zullen nooit openlijk kritiek geven. Latijns-Amerikanen en Aziaten zijn zeer hiërarchisch ingesteld; Scandinaviërs vinden juist dat de beste baas niet boven zijn medewerkers staat. Geen wonder dat samenwerking tussen verschillende nationaliteiten soms tot chaos leidt. In deze tijd van globalisering en virtuele netwerken is het essentieel dat je kunt omgaan met cultuurverschillen. Erin Meyer is je gids op dit subtiele en soms verraderlijke terrein. In ‘The Culture Map’, dat internationaal uitgroeide tot hét handboek op dit gebied, beschrijft ze acht dimensies om te ontcijferen hoe culturele verschillen van invloed zijn in de internationale zakenwereld. Haar heldere analyse combineert ze met praktisch advies voor succes in een geglobaliseerde wereld.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "The Culture Map"
Auteur van het boek: Erin Meyer
ISBN: 9789047012696
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 197
Datum van uitgave: 2019-05-31
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om The Culture Map full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
The Culture Map epub, download The Culture Map pdf gratis, download The Culture Map zonder registratie, The Culture Map volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir