Tao, als water -

Download Tao, als water in pdf gratis

Je staat op het punt om Tao, als water in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2016-05-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789062711208. Het heeft 180 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De principes van tao worden gevonden in de vloeiende patronen van water, en tonen de wijze waarop de mens kan samenwerken met het eigen verloop van de natuurlijke wereld. Alan Watts omschrijft de essentie van Tao als de concrete ervaring van die harmonieuze levenshouding. De eeuwenoude en tijdloze Chinese wijsheid is een geneesmiddel voor de kwalen van de moderne westerse cultuur dat niet enkel intellectueel moet worden opgenomen; het kan ons hele bestaan met vreugde doordringen. De vloeiende kracht van tao kan op die manier zowel ons individuele leven als de samenleving transformeren. Alan Watts maakt gebruik van zowel oude als nieuwe bronnen in zijn beschrijving van de Chinese filosofie van het taoïsme, zoals hij dat eerder deed in zijn klassiek geworden werk over het zenboeddhisme, The Way of Zen. Men heeft hem de beste vertolker van het begrip van tao voor het westerse publiek genoemd, en ook de kennismaking met de Chinese cultuur die ten grondslag ligt aan het taoïsme, maakt dit tot een van zijn meest geliefde boeken, ondanks het feit dat hij stierf voordat het was voltooid.

Alan Watts (1915-1973) was een pionier in het introduceren van het oosterse filosofische en spirituele ge dachtegoed in het Westen. Hij verhuisde in 1938 van Engeland naar de VS waar hij training in het zenboeddhisme onderging, theologie studeerde en later verbonden was aan verschillende universiteiten en instituten. Hij was een begenadigd spreker die met zijn ideeën een breed publiek in de jaren zestig inspireerde, en meer dan vijfentwintig boeken schreef over godsdienst, mystiek, psychedelica, filosofie en psychologie.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Tao, als water"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789062711208
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 180
Datum van uitgave: 2016-05-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Tao, als water full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Tao, als water epub, download Tao, als water pdf gratis, download Tao, als water zonder registratie, Tao, als water volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir