Taal op school - Kris van den Branden

Download Taal op school in pdf gratis

Je staat op het punt om Taal op school in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Kris van den Branden dat is gepubliceerd op 2023-05-11. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463373098. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Taal is overal aanwezig op de secundaire school: in de klaslokalen Nederlands, biologie en automechanica, op de speelplaats, in de personeelskamer… Voor leerlingen is een school een broeihaard van taalleerkansen. Hoe benut je die maximaal? Taal op school is een uitgebreide gids voor taalleraren en niet-taalleraren, directies, taalbeleidscoördinatoren en onderwijsondersteuners om de taalontwikkeling van leerlingen in het secundair onderwijs te stimuleren. Via 100 vragen over de school- of klaspraktijk biedt het boek heldere antwoorden die afgetoetst werden aan inzichten uit recent taalonderwijsonderzoek. De praktijkvoorbeelden, kijkwijzers en andere tools helpen schoolteams concreet op weg naar een strategisch taalbeleid. Kris Van den Branden is hoogleraar taalkunde en lerarenopleider aan de Faculteit Letteren van de KU Leuven. Hij is er tevens academisch promotor van het Centrum voor Taal en Onderwijs. Marieke Vanbuel is postdoctoraal onderzoeker en verbonden aan de Universiteit Gent en de KU Leuven. Ze doet onder meer onderzoek naar taalbeleid en (tweede)taalverwerving.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Taal op school"
Auteur van het boek: Kris van den Branden
ISBN: 9789463373098
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2023-05-11
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Taal op school full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Taal op school epub, download Taal op school pdf gratis, download Taal op school zonder registratie, Taal op school volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir