Stoïcijns leven - Ryan Holiday

Download Stoïcijns leven in pdf gratis

Je staat op het punt om Stoïcijns leven in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Ryan Holiday dat is gepubliceerd op 2021-03-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789400513723. Het heeft 320 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De levensverhalen van de stoïcijnse filosofen vormen de inspiratie om deze tijdloze klassieke inzichten in het eigen leven toe te passen.

Wat kunnen de levensverhalen van de stoïcijnen ons leren over geluk, succes, veerkracht en innerlijke waarden?

Bijna 2.300 jaar geleden richtte een geruïneerde koopman genaamd Zeno een school op in Athene. Het stoïcisme, de filosofische stroming die daar ontstond, heeft een nieuw publiek gevonden onder degenen die op zoek zijn naar grootsheid; van atleten tot politici en iedereen daartussenin. Geen wonder: net als in de chaos van het Romeinse Rijk is het vandaag de dag even urgent om zelfbeheersing, deugdzaamheid en onverschilligheid voor datgene waarover we geen controle hebben te omarmen.

In Stoïcijns leven presenteren Holiday en Hanselman de fascinerende levens van de mannen en vrouwen die ernaar streefden te leven volgens de tijdloze stoïcijnse waarden. Aan de hand van hun worstelingen en successen worden de klassieke, krachtige lessen afgestoft. De biografieën, van Epictetus tot Marcus Aurelius, zijn niet alleen bedoeld als geschiedenislessen, maar vooral om de lezer te helpen filosofie in hun eigen leven toe te passen. Het boek is een schatkist aan waardevolle inzichten en verhalen, dat keer op keer kan worden gelezen door iedereen die op zoek is naar inspiratie uit het verleden.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Stoïcijns leven"
Auteur van het boek: Ryan Holiday
ISBN: 9789400513723
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 320
Datum van uitgave: 2021-03-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Stoïcijns leven full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Stoïcijns leven epub, download Stoïcijns leven pdf gratis, download Stoïcijns leven zonder registratie, Stoïcijns leven volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir