Speltherapie met behulp van dieren - Risë Vanfleet

Download Speltherapie met behulp van dieren in pdf gratis

Je staat op het punt om Speltherapie met behulp van dieren in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Risë Vanfleet dat is gepubliceerd op 2022-06-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789492284242. Het heeft 424 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Animal Assisted Play Therapy beschrijft hoe dieren in psychotherapie en speltherapie betrokken kunnen worden. Het boek beschrijft hoe we dieren kunnen opnemen in sessies en wat de aard is van de relatie tussen het dier, de therapeut en de cliënt. Het besteedt uitgebreid aandacht aan de vaardigheden die de therapeut moet hebben om AAPT te kunnen uitvoeren en biedt begeleiding bij het selecteren en trainen van dieren. Een van de meest unieke aspecten van het boek is hoe het zich richt op het welzijn van het dier als zijnde essentieel voor zowel de ethische praktijk als voor het succes van elke AAPT-interventie. Het boek is boeiend en de stijl van de schrijvers is zeer lezersvriendelijk, waardoor het toegankelijk is voor zowel nieuwelingen in het veld als ervaren beoefenaars. Het staat vol met voorbeelden uit de praktijk die zowel illustratief als klinisch bruikbaar zijn. Onderzoek naar de betrokkenheid van dieren bij therapie komt ruim aan bod en al het materiaal is goed gerefereerd. Al met al is het boek een uitstekende hulpbron en een prachtige aanvulling op de literatuur over deze snelgroeiende interventievorm.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Speltherapie met behulp van dieren"
Auteur van het boek: Risë Vanfleet
ISBN: 9789492284242
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 424
Datum van uitgave: 2022-06-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Speltherapie met behulp van dieren full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Speltherapie met behulp van dieren epub, download Speltherapie met behulp van dieren pdf gratis, download Speltherapie met behulp van dieren zonder registratie, Speltherapie met behulp van dieren volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir