Sparkle of live - Milan Somers

Download Sparkle of live in pdf gratis

Je staat op het punt om Sparkle of live in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Milan Somers dat is gepubliceerd op 2024-03-14. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789493355347. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Voelt jouw leven soms leeg en onvervuld? Worstel je met een gevoel van disbalans in jezelf, of ervaar je dit in de wereld om je heen? Sparkle of Life is het antwoord op de stille roep van je ziel naar diepere betekenis en verbinding. Dit baanbrekende boek onthult de cruciale elementen die nodig zijn voor een authen­tieke verbinding met onze spirit en de aarde. Wanneer deze verbinding verloren gaat, ervaar je een gevoel van onrust, leegte en een gebrek aan richting. Sparkle of Life biedt niet alleen inzicht in deze problemen, maar ook praktische oplossingen om ze te overwinnen. De auteurs nemen je mee op een reis naar de sleutel in het vinden van vreugde, doel en harmonie. Dit boek bestaat volledig uit gechannelde informatie en verkent op een diepgaande wijze de relatie tussen spirit en ego. Ook biedt het een verrassend nieuw perspectief op de chakra's. Verwacht geen conventionele wijsheid, maar een totaal vernieuwende benadering die je energiecentra en je leven zal transformeren. Sparkle of Life biedt een unieke kijk op hoe je jezelf bevrijdt van beperkende over­tuigingen en oude patronen die je tegenhouden. Door middel van meditaties, oefeningen en inzichtelijke verhalen helpt dit boek je om jezelf opnieuw te verbinden met je innerlijke kracht en intuïtie. Sparkle of Life is meer dan een boek; het is een gids naar zelfontdekking en spirituele ontwaking. Het is tijd om de leegte te vullen, je ware potentieel te omarmen en de rijke verbinding met jezelf en het universum te herstellen. Met dit boek als je kompas, betreed je een pad van transformatie dat je leidt naar een leven vol van sprankeling en ware vervulling. OVER DE AUTEURS: Roy Martina, Stacey Seedorf, José van der Most en Milan Somers zijn alle vier experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het aanboren van menselijk potentieel. Ze zijn de initiatiefnemers van de Sparkle of Life Commu­ni­ty, waarmee ze een paradigma­verschuiving in gang willen zetten, die essentieel is in dit huidige tijdperk. Hun doel is eenheid, compassie en harmonieus samenleven met de aarde.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Sparkle of live"
Auteur van het boek: Milan Somers
ISBN: 9789493355347
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 2024-03-14
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Sparkle of live full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Sparkle of live epub, download Sparkle of live pdf gratis, download Sparkle of live zonder registratie, Sparkle of live volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir