Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m -

Download Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m in pdf gratis

Je staat op het punt om Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op . Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789460301469. Het heeft 184 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

1.2 Si, claro 1e druk is een boek van Lloret Ivorra e.a.. ISBN 9789460301469

Het integraal teksten werkboek bevat acht unidades. Elke unidad in het tekstboekgedeelte wordt ingeleid door een startpagina die het onderwerp introduceert en de leerdoelen van de unidad aangeeft. Elke unidad bestaat uit zes pagina's met teksten en oefeningen. Belangrijke zinsconstructies en grammaticale onderwerpen worden in schema's en in de kantlijn nader uitgelegd, zodat de stof makkelijk te bestuderen is. Vaak moeten de cursisten schema's en regels zelf aanvullen of opstellen, zodat ze de grammaticale regels sneller en beter onthouden.
De unidades 4 en 8 zijn Miradores, waarin de cursisten terugblikken op de voorgaande unidades. Onderdelen van de leerstof worden herhaald en ook evalueren de cursisten hun vorderingen en de manier waarop ze Spaans leren.

Elke unidad bevat een Tarea final, een eindtaak, die steeds bestaat uit een werkstukje waarin de cursisten de verworven kennis moeten toepassen (bijvoorbeeld een taalspel spelen of een menukaart opstellen).
In het onderdeel 'Qué me llevo de esta etapa? wordt de leerstof geëvalueerd en worden leerstrategieën aangereikt.
De unidades worden afgesloten met Panamericana, een tekst en een oefening over de landen en culturen die de pan-Amerikaanse snelweg doorkruist. Hoe verder de cursisten komen in ¡Sí, claro! 1.2, hoe meer zij te weten komen over die landen en culturen.
Elke unidad eindigt ten slotte met een overzichtspagina Gramática y comunicación, waar de cursisten de behandelde grammaticale onderwerpen en zinsconstructies terug kunnen vinden.

Met het werkboekgedeelte kunnen de cursisten het geleerde zelfstandig thuis of in de les oefenen. Ook besteedt elke unidad aandacht aan de uitspraak van het Spaans en aan zakelijk Spaans. De unidades worden steeds afgesloten met een evaluerende test. Achter in het boek staan de oplossingen bij de oefeningen.

¡Sí, claro! biedt verder een grammaticaen werkwoordenoverzicht, de transcripties van de luisterteksten, een woordenlijst Spaans Nederlands per les en een alfabetische woordenlijst Spaans Nederlands.

Zowel bij het tekstboekals het werkboekgedeelte hoort een audio's met de luisterteksten en -oefeningen uit de unidades. Beide audio's zijn als mp3 online te beluisteren.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789460301469
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 184
Datum van uitgave:
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m epub, download Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m pdf gratis, download Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m zonder registratie, Sí, claro! 1.2 - A2 - Waystage tekst- en werkboek + online-m volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir