Samen leven met dementie - Mathieu Vandenbulcke

Download Samen leven met dementie in pdf gratis

Je staat op het punt om Samen leven met dementie in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Mathieu Vandenbulcke dat is gepubliceerd op 2024-01-18. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401496315. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Hoe kun je zinvol leven na de diagnose?
Hoe ga je samen om met een evoluerende ziekte?
Wat betekent een dementievriendelijke samenleving?

We kunnen dementie nog niet genezen, maar er zijn wel veel manieren mogelijk om het leven met deze ziekte er beter op te maken. Mensen met dementie kunnen een leven leiden dat ze ervaren als zinvol en kwaliteitsvol. Er zijn ook allerlei vormen van ondersteuning beschikbaar voor hen én voor de mensen om hen heen.

Samen leven met dementie bespreekt de uitdagingen en mogelijkheden op het vlak van levenskwaliteit, relaties, autonomie en beslissen. Het behandelt zowel evidente als minder evidente vragen van mantelzorgers, vrienden en familie: van omgaan met autorijden tot de financiële gevolgen van de dementiezorg.

Dit boek biedt een brede kijk op een ziekte die ons allemaal raakt. Als samenleving kunnen we mensen met dementie op een waardige manier laten delen in onze menselijke omgang met elkaar, als we daarvoor kiezen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Samen leven met dementie"
Auteur van het boek: Mathieu Vandenbulcke
ISBN: 9789401496315
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2024-01-18
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Samen leven met dementie full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Samen leven met dementie epub, download Samen leven met dementie pdf gratis, download Samen leven met dementie zonder registratie, Samen leven met dementie volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir