Relaties, hoe doe je dat? - Karin Wagenaar

Download Relaties, hoe doe je dat? in pdf gratis

Je staat op het punt om Relaties, hoe doe je dat? in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Karin Wagenaar dat is gepubliceerd op 2016-04-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789089653109. Het heeft 141 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner. Of misschien merk je wel dat zich in jouw relaties steeds dezelfde patronen voordoen. Relaties, hoe doe je dat? laat zien hoe relaties zich ontwikkelen en hoe de situatie waarin je bent opgegroeid, daar invloed op heeft. Het boek helpt je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen en leert je om negatieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner. Dit boek is gebaseerd op de succesvolle Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering. Uit talloze onderzoeken blijkt dat EFT de beste resultaten oplevert van alle typen relatietherapie. EFT is gefundeerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de manier waarop volwassenen relaties vormen. Relatietherapeut Karin Wagenaar maakt deze wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk, dat je ze zelf kunt gebruiken om je relatie te versterken. Van de eerste vonk die overspringt tot een liefde die blijft bloeien. ‘In een heldere stijl verschaft Karin Wagenaar een kaart voor de liefdesrelatie, van het kiezen voor elkaar tot een lang samenleven.’ - Lieven Migerode, auteur van Ik zie u graag ‘Voor Karin Wagenaar is hechtingsstijl geen vaststaand gegeven, maar een uitgangspunt voor groei en ontwikkeling, een leven lang.’ - Ariëtte van Reekum, psychiater/psychotherapeut, raad van bestuur GGZ Breburg ‘Deze “levenshandleiding” beveel ik iedereen van harte aan. Dit boek kan voor vele partners en opvoeders een belangrijke eyeopener zijn.’ - Jan M. Tromp, arts-psychotherapeut, voormalig bestuurder in de GGZ Karin Wagenaar is psychotherapeut en relatietherapeut. Zij heeft sinds 1991 haar eigen praktijk, waarin zij paren helpt om hun relatie te verbeteren. Zij introduceerde Emotionally Focused Therapy in Nederland en is de oprichter van de Stichting EFT Nederland.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Relaties, hoe doe je dat?"
Auteur van het boek: Karin Wagenaar
ISBN: 9789089653109
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 141
Datum van uitgave: 2016-04-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Relaties, hoe doe je dat? full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Relaties, hoe doe je dat? epub, download Relaties, hoe doe je dat? pdf gratis, download Relaties, hoe doe je dat? zonder registratie, Relaties, hoe doe je dat? volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir