Puber coachkaarten -

Download Puber coachkaarten in pdf gratis

Je staat op het punt om Puber coachkaarten in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2015-01-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789491806506. Het heeft 42 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De PuberCoachkaarten bestaan uit 42 aansprekende foto’s met prikkelende open vragen. Het helpt pubers om te verwoorden wie ze zijn, wat hen bijzonder maakt, wat ze nodig hebben om zichzelf te blijven. In de puberteit draait het om het ontdekken wie je bent. Wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent, wat je moeilijk vindt en wat je wilt bereiken. De set is ingedeeld in deze vier categorieën, herkenbaar aan de kleur op de achterzijde van de kaart. De PuberCoachkaarten zijn gemaakt door Espérance Blaauw, in nauwe samenwerking met pubers, waardoor ze perfect aansluiten bij de taal en de belevingswereld van 12- tot 16-jarigen. Espérance is ook de maker van de succesvolle Coachkaarten voor volwassenen en de Junior Coachkaarten.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Puber coachkaarten"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789491806506
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 42
Datum van uitgave: 2015-01-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Puber coachkaarten full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Puber coachkaarten epub, download Puber coachkaarten pdf gratis, download Puber coachkaarten zonder registratie, Puber coachkaarten volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir