Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands - Henriette Houet

Download Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands in pdf gratis

Je staat op het punt om Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Henriette Houet dat is gepubliceerd op 2011-03-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789049106041. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De Prisma Grammatica's bieden heldere uitleg met veel voorbeelden over alle grammaticale aspecten van een taal. Deze ideale naslagwerken zijn overzichtelijk ingedeeld en hebben een uitgebreid register, zodat je snel vindt wat je zoekt.

Wat is een bijvoeglijk naamwoord? Welke woordsoorten zijn er? Wat is een goede woordvolgorde? Hoe zit dat nou precies met de d's en de t's in werkwoorden? Waar zet je precies een komma? Welke woorden schrijf je aan elkaar en wanneer gebruik je een verbindingsstreepje?

Het antwoord op deze en veel andere vragen vind je snel in deze Prisma Grammatica Nederlands. Het boek is onmisbaar voor taalstudenten, voor iedereen die de regels van het Nederlands correct wil toepassen en het is ook goed te gebruiken als cursusboek.

Henriëtte Houët is trainer-adviseur schriftelijke bedrijfscommunicatie bij Vergouwen Overduin bv te Badhoevedorp.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands"
Auteur van het boek: Henriette Houet
ISBN: 9789049106041
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2011-03-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Boeken over taal

Waar wacht je nog op om Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands epub, download Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands pdf gratis, download Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands zonder registratie, Prisma Taalbeheersing - Grammatica Nederlands volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir