Praten met je partner -

Download Praten met je partner in pdf gratis

Je staat op het punt om Praten met je partner in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2016-05-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789000353477. Het heeft 304 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Geheel herziene editie

Mensen die van elkaar houden, kunnen elkaar heel erg pijn doen. Zelden met slechte bedoelingen of uit gebrek aan liefde. Maar wel omdat ze verschillend zijn, elkaar niet begrijpen, zich teleurgesteld of niet gewaardeerd voelen. Het zijn intense en gecompliceerde gevoelens, die je veiligheid aantasten.

Praten met je partner gaat over liefde en de angst die te verliezen. Het laat zien wat er mis kan gaan in het gedrag en de communicatie van partners, waardoor zij van elkaar verwijderd raken en in rigide patronen terecht komen. Het boek laat op een heldere manier zien hoe je die patronen kunt herkennen en doorbreken.

Een praktisch boek met veel voorbeelden, opdrachten en adviezen. En vooral héél herkenbaar…

Annette Heffels is psychotherapeut en moeder van drie kinderen. Ook schreef zij Praten met je puber en Moeders en dochters. Zij heeft een eigen praktijk en helpt mensen op het gebied van partner- en gezinsrelaties.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Praten met je partner"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789000353477
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 304
Datum van uitgave: 2016-05-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Praten met je partner full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Praten met je partner epub, download Praten met je partner pdf gratis, download Praten met je partner zonder registratie, Praten met je partner volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir