Positieve CGT -

Download Positieve CGT in pdf gratis

Je staat op het punt om Positieve CGT in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2019-11-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024430048. Het heeft 144 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

De inmiddels beproefde methode stelt het welbevinden van de cliënt centraal. Het gaat niet om reduceren van wat er mis is, maar juist om bouwen aan wat er goed gaat. De methode werd ontwikkeld door Fredrike Bannink en aan de Universiteit Maastricht onderzocht door Nicole Geschwind en collega’s. Uit onderzoek naar de behandeling van depressie bleek positieve CGT het beter te doen dan de traditionele, probleemgerichte, CGT. Ook de cliënten gaven de voorkeur aan positieve CGT boven traditionele CGT. Dit boek geeft een uitgebreide beschrijving van de behandeling en bevat praktische toepassingen waarmee de therapeut direct aan de slag kan. Theorie wordt afgewisseld met ervaringen van cliënten, zoals gevonden in de kwalitatieve studie. Daarnaast zijn er een groepsbehandelprotocol en een werkboek voor cliënten.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Positieve CGT"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024430048
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 144
Datum van uitgave: 2019-11-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Positieve CGT full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Positieve CGT epub, download Positieve CGT pdf gratis, download Positieve CGT zonder registratie, Positieve CGT volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir