Paarden spreken - Margrit Coates

Download Paarden spreken in pdf gratis

Je staat op het punt om Paarden spreken in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Margrit Coates dat is gepubliceerd op 2007-01-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020244045. Het heeft 144 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Leer voelen wat je paard je te zeggen heeft met 'Paarden spreken. De helende werking van communicatie met paarden' van Margrit Coates.

Leer voelen wat je paard je te zeggen heeft met Paarden spreken. De helende werking van communicatie met paarden van Margrit Coates.

Communiceren met je paard om te begrijpen wat het denkt en voelt, kan dat? Margrit Coates, een vooraanstaand healer van dieren, laat zien dat je tot op het diepste niveau met je paard kunt communiceren en hoe je dat moet aanpakken. Je leert voelen wat je paard je te zeggen heeft en hoe je zijn problemen kunt oplossen. Je ervaart hoe dat diepe contact met je dier ook heling in jouw leven kan brengen.

Paarden kunnen je een bijzondere boodschap brengen die niet alleen de relatie met je paard, maar ook je eigen plaats in het leven en je relatie met de mensen in je omgeving in een heel ander licht kunnen plaatsen. Zo wordt het contact met je paard tot een transformerende en helende ervaring.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Paarden spreken"
Auteur van het boek: Margrit Coates
ISBN: 9789020244045
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 144
Datum van uitgave: 2007-01-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Paarden spreken full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Paarden spreken epub, download Paarden spreken pdf gratis, download Paarden spreken zonder registratie, Paarden spreken volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir