Over geld praat je wel - Vincent Kouters

Download Over geld praat je wel in pdf gratis

Je staat op het punt om Over geld praat je wel in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Vincent Kouters dat is gepubliceerd op 2023-05-17. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789029097857. Het heeft 224 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Een actueel, relevant, leuk én praktisch boek voor iedereen die met geldzaken aan de slag wil, maar denkt: waar te beginnen?

Vincent Kouters is voor een dubbeltje geboren en wil een euro worden. Vijf jaar geleden beleefde hij zijn financiële ontwaken en dat bleek leuker dan verwacht. Hij besloot tonnair te worden en dat is inmiddels gelukt. Naast de succesvolle podcast Over geld praat je niet met Aaf Brandt Corstius is er nu het boek Over geld praat je wel. Hoe haal je meer uit je geld en beheer je je geldzaken slimmer? Verdienen en uitgeven, sparen en besparen: welke gewoonten moet je afleren en welke moet je aanleren? Moet je naar een ‘mannetje’? Wat is fire? Gaat iedereen aan de bitcoins? Durf je als freelancer wel te denken aan je pensioen? En hoe word je eigenlijk tonnair?

Of je je nu zorgen maakt over spaargeld dat door de inflatie minder waard wordt, twijfelt om te beginnen met beleggen, je afvraagt hoe je als zzp’er je geldzaken goed beheert of ervan droomt om voor je pensioen te stoppen met werken: Over geld praat je wel helpt iedereen zijn doel te bereiken.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Over geld praat je wel"
Auteur van het boek: Vincent Kouters
ISBN: 9789029097857
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 224
Datum van uitgave: 2023-05-17
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Over geld praat je wel full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Over geld praat je wel epub, download Over geld praat je wel pdf gratis, download Over geld praat je wel zonder registratie, Over geld praat je wel volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir