Ouders onder hoogspanning - Marie-anne Vanderhasselt

Download Ouders onder hoogspanning in pdf gratis

Je staat op het punt om Ouders onder hoogspanning in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Marie-anne Vanderhasselt dat is gepubliceerd op 2022-11-03. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789464663105. Het heeft 240 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In een gezin met jonge kinderen heerst vaak een gezellige drukte. Het is een aaneenschakeling van grote en kleine mijlpalen die we voor geen geld zouden willen missen. En toch… het jonge gezinsleven is behalve een unieke ervaring ook een bron van stress. Die dagelijkse stresssituaties zijn elk op zich niet onoverkomelijk, maar kunnen opgeteld wel leiden tot een chronisch stressgevoel. Maar stress is niet alleen negatief, het houdt ons ook alert, het maakt dat we voldoening voelen en gemotiveerd zijn. Alleen, als dit blijft duren lukt het steeds moeilijker om de rust in ons hoofd en ons lichaam te laten weerkeren. Het goede nieuws is: er bestaat een lange zenuw, de nervus vagus die ons brein en ons lichaam met elkaar verbindt, die we kunnen inzetten om veerkrachtiger te kunnen omgaan met de specifieke uitdagingen die in deze levensfase op ons afkomen. In dit boek legt professor en stressexpert Marie-Anne Vanderhasselt uit hoe stress sluipend ons gezinsleven binnendringt, wat er in ons brein en lichaam gebeurt wanneer het onder spanning staat en waarom het zo belangrijk is om als ouder niet alleen te zorgen voor je kinderen en de mensen rondom jou, maar ook voor jezelf. Ze reikt concrete technieken aan hoe je je bewust wordt van je stressniveau en wat je kan doen om op tijd in te grijpen. Niet alleen met je brein, maar vooral door fysieke dingen te doen. Marie-Anne Vanderhasselt is klinisch psycholoog en professor aan het Ghent Experimental Psychiatry Lab van de Universiteit Gent. In dit boek bundelt ze de inzichten die ze de voorbije vijftien jaar samen met haar team van onderzoekers heeft verkregen op het vlak van stress. Daarnaast is ze zelf moeder van drie jonge kinderen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ouders onder hoogspanning"
Auteur van het boek: Marie-anne Vanderhasselt
ISBN: 9789464663105
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 240
Datum van uitgave: 2022-11-03
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Ouders onder hoogspanning full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ouders onder hoogspanning epub, download Ouders onder hoogspanning pdf gratis, download Ouders onder hoogspanning zonder registratie, Ouders onder hoogspanning volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir