Opties moeilijk? -

Download Opties moeilijk? in pdf gratis

Je staat op het punt om Opties moeilijk? in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op . Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789464319026. Het heeft 90 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Dit boek sluit haarfijn aan op het rekenkundige eerste boek `Golfberekeningen in beeld’. Op een heel heldere manier wordt het gebruik van opties en optiestrategieën uitgelegd. Met voorbeelden! In feite snapt iedereen na het bestuderen van de uitleg in dit boek dat alles met + en – en : en x valt te berekenen. Je moet alleen weten hoe je het moet doen en dat wordt tot in details uitgelegd in dit boek. De maximaal te behalen winst, de investering, het verlies, het breakeven point, de bandbreedte en hoe je zonder een grafiek te tekenen een optiestrategie kunt samenstellen. Dit alles krijgt u onder de knie, omdat het op een simpele manier is uitgelegd. Om het interessant te maken zijn er enkele nieuwe strategieën in opgenomen. Voor de liefhebber zijn er grafieken en vragen in het laatste deel van het boek opgesteld om zelf rekenkundig strategieën te berekenen. Aan de hand van de voorbeelden en berekeningen in het boek kun je de vragen beantwoorden. Maar mocht het niet helemaal duidelijk zijn dan kun je vragen stellen aan de auteur van dit boek. Bij aanschaf van dit boek krijg je een kaartje waarop staat hoe je van deze service gebruik kunt maken. Er staat ook een voorbeeld in van het uitbreiden van een i.t.m. Strangle met een Long Condor Spread. Voor iedereen wat wils dus. In ieder geval gaat deze uitleg verder dan wat men zoal in boeken kan lezen over opties en optiestrategieën. Opties is een moeilijk begrip. Wie het begrip opties snapt begrijpt meteen de ingewikkelde structuur van deze financiële wereld. De auteur heeft met deze beide boeken de economie voor gevorderden begrijpelijk gemaakt voor iedereen die kan rekenen. En wie kan er nu niet rekenen!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Opties moeilijk?"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789464319026
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 90
Datum van uitgave:
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Opties moeilijk? full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Opties moeilijk? epub, download Opties moeilijk? pdf gratis, download Opties moeilijk? zonder registratie, Opties moeilijk? volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir