Op de spoedeisende hulp - Heleen Lameijer

Download Op de spoedeisende hulp in pdf gratis

Je staat op het punt om Op de spoedeisende hulp in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Heleen Lameijer dat is gepubliceerd op 2022-11-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789043925150. Het heeft 208 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Heleen Lameijer werkt als spoedeisendehulparts en in dit boek vertelt ze over wat ze op de SEH meemaakt, de mensen die ze ontmoet en wat het met haar doet.

Spoedeisendehulparts Heleen Lameijer (@makesciencework op Instagram) ontmoet voortdurend mensen op misschien wel de slechtste dag van hun leven. In dit boek neemt ze de lezer mee achter de klapdeuren van de spoedeisende hulp. Ze deelt wat ze meemaakt en laat de impact zien van de korte en bijzondere ontmoetingen die ze heeft met allerlei patiënten.

Het ene moment werkt ze onder hoogspanning in teams speciaal voor ongevallen of reanimaties. Het andere moment behandelt ze een breuk bij een kind. Ze helpt patiënten, maar wordt soms ook zelf door patiënten en hun verhalen geholpen. Ze neemt beslissingen die levens kunnen redden, maar ziet ook mensen sterven.

Met haar verhalen biedt Heleen een unieke inkijk in haar leven als dokter, maar ook haar leven zonder witte jas. Belangrijk, omdat compassie en menselijkheid onmisbaar zijn in de professionele zorg, maar vooral ook in de zorg die we allemaal voor elkaar dragen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Op de spoedeisende hulp"
Auteur van het boek: Heleen Lameijer
ISBN: 9789043925150
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 208
Datum van uitgave: 2022-11-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Op de spoedeisende hulp full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Op de spoedeisende hulp epub, download Op de spoedeisende hulp pdf gratis, download Op de spoedeisende hulp zonder registratie, Op de spoedeisende hulp volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir