Ons feilbare denken op het werk - Chantal van der Leest

Download Ons feilbare denken op het werk in pdf gratis

Je staat op het punt om Ons feilbare denken op het werk in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Chantal van der Leest dat is gepubliceerd op 2018-11-05. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789047011880. Het heeft 144 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

We handelen minder rationeel dan we denken. Dankzij de praktische adviezen in dit boek kun je vooroordelen omzeilen, relevante argumenten tegen elkaar afwegen en gefundeerde besluiten nemen.

In ‘Ons feilbare denken op het werk’ zet wetenschapsjournalist en neuropsycholoog Chantal van der Leest aan de hand van herkenbare situaties de meest voorkomende denk- en inschattingsfouten op het werk op een rij en maakt de vertaalslag van de wetenschap naar de praktijk. Dankzij onderzoekers als Daniel Kahneman, Richard Thaler en anderen is inmiddels veel bekend over hoe mensen redeneren en keuzes maken. We blijken vaak minder rationeel te handelen dan we denken, zelfs bij grote beslissingen met vergaande consequenties. Dankzij de uitleg en praktische adviezen van Van der Leest kun je vooroordelen (van jezelf en van anderen) herkennen en omzeilen, de relevante argumenten tegen elkaar afwegen en goed gefundeerde besluiten nemen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ons feilbare denken op het werk"
Auteur van het boek: Chantal van der Leest
ISBN: 9789047011880
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 144
Datum van uitgave: 2018-11-05
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Ons feilbare denken op het werk full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ons feilbare denken op het werk epub, download Ons feilbare denken op het werk pdf gratis, download Ons feilbare denken op het werk zonder registratie, Ons feilbare denken op het werk volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir