Onder een witte hemel - Elizabeth Kolbert

Download Onder een witte hemel in pdf gratis

Je staat op het punt om Onder een witte hemel in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Elizabeth Kolbert dat is gepubliceerd op 2021-04-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789045037998. Het heeft 256 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Moeten we de natuur manipuleren om haar te redden? Elizabeth Kolbert overziet de technologieën die ecorampen potentieel kunnen afwenden, maar die ook weer nieuwe risico's bieden.

‘Onder een witte hemel’ is het nieuwste boek van Elizabeth Kolbert. Met ‘Het zesde uitsterven’ opende Kolbert de ogen van velen voor de desastreuze effecten die we als mensheid hebben op de atmosfeer, de oceanen, de bossen en rivieren van de wereld. Nu stelt ze de vraag of we nog eenmaal de natuur moeten manipuleren, ditmaal om haar te redden.
In haar kenmerkende proza introduceert Kolbert vele innovaties die mogelijkheden bieden om ecorampen af te wenden. We maken kennis met een genetisch gemanipuleerde muis gericht op het uitroeien van invasieve knaagdieren; nepbomen ontworpen om kooldioxide uit de lucht te zuigen; ‘verzwaarde’ wolken bespoten met zeewater om zonnestralen terug te kaatsen en veerkrachtig ‘superkoraal’,dat een warmere oceaan kan overleven.
‘Onder een witte hemel’ overziet de mogelijkheden van geo-engineering, die kansen bieden maar ook weer nieuwe, onvoorziene gevolgen kunnen hebben. Paradoxaal genoeg zijn de steeds krachtigere technologieën van de mens die onze planeet in gevaar hebben gebracht nu misschien wel de enige hoop op redding.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Onder een witte hemel"
Auteur van het boek: Elizabeth Kolbert
ISBN: 9789045037998
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 256
Datum van uitgave: 2021-04-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Onder een witte hemel full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Onder een witte hemel epub, download Onder een witte hemel pdf gratis, download Onder een witte hemel zonder registratie, Onder een witte hemel volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir